Aktiviteter

Anders Christiansen

EN ANDEN KROP

Kom med ind i laboratoriet, når Anders Christiansen i sit nye soloværk EN ANDEN KROP eksperimenterer med at lave kunstigt liv.

Rundt om i halvmørket ligger der flere halvfærdige kroppe. En gammel popsang skratter fra højtalerne. En kittelklædt skikkelse er i gang med at forme en krop af mudder, iturevne aviser og noget, der ligner langt, trævlet menneskehår.

Han står bøjet over sin endnu livløse skabning.
Prøver utålmodigt at indgyde liv med tegn og besværgelser.
Var det ikke, som om den netop bevægede sig?
Var der ikke en elektrisk sitren i kroppen?

EN ANDEN KROP er et gotisk mareridtsunivers skabt i samarbejde med scenograf Lise Klitten, komponist Jakob Brandt-Pedersen og lysdesigner Michael Breiner.

Anders Christiansen har blandt andet ladet sig inspirere af Mary Shelleys berømte roman Frankenstein fra 1818 og af de noget ældre jødiske fortællinger om Golem – et menneskeskabt væsen af mudder.

Artist Talk efter forestillingen den 23. august
Mød koreograf og danser Anders Christiansen, scenograf og kostumedesigner Lise Klitten og lysdesigner Michael Breiner efter forestillingen. Efter en kort pause har du mulighed for at stille spørgsmål om forestillingen og arbejdet med at skabe den. Varighed: ca. 30 min.

Om Anders Christiansen
Anders Christiansen har gennem 20 år skabt en lang række soloforestillinger og flere større ensembleværker. Hans billedstærke udtryksform befinder sig et sted imellem moderne dans, performanceteater og installationskunst. Hans seneste forestilling var soloværket MULD fra 2014.

Se mere på www.anderschristiansen.dk

Anmelder-citater fra forestillingen MULD (2014)

Politiken, 4 hjerter
”Anders Christiansen er tilbage efter tre års tavshed med en stærk solodans om fortidens mulige svar på nutidens spørgsmål.”

Dagbladet Arbejderen, 5 stjerner
”Muld er fysisk dans på Anders Christiansens helt unikke måde. Hans minimalistiske bevægelsesalfabet formår at indfange de mange små myter siden verdens skabelse.”

Credits
Idé, koreografi og dans / Anders Christiansen
Koreograf / Anders Christiansen
Scenografi og kostumedesign / Lise Klitten
Komposition af musik / Jakob Brandt-Pedersen
Lysdesign / Michael Breiner
PR / Peter Lyth
Producent / (stillleben)
Administration / Projektcentret i Dansehallerne

EN ANDEN KROP er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, Bikubenfonden og Knud Højgaards Fond.

Aldersgrænse: ca. 15 år

Varighed: ca. 70 min.

Tirs. – fre. kl. 19.00, lør. kl. 17.00

Store Scene

125,- / ung 55,-