Aktiviteter

E.M. Dansekompagni

E.M. Dansekompagni i Ishøj

For elever i 4. – 9. klasse

’Vi2’ er en interaktiv danseforestilling, der tager udgangspunkt i, hvad der sker, når mennesker mødes. Vi beskæftiger os med temaer som perception og førstehåndsindtryk. Med ’Vi2’ sætter vi fokus på, hvordan tid, rum, stemning og udtryk har indflydelse på vores første møde med et andet menneske. Oplever vi mon en person forskelligt, hvis vi ser vedkommende i et andet lys, med ny musik, andre sko, andet hår, i et nyt tempo eller fra en anden vinkel?

Eleverne bliver budt indenfor i et danselaboratorium, hvor vi tester forskellige koreografiske virkemidler, som de selv skal prøve kræfter med. De skal blandt andet selv lave små sekvenser, køre det igennem koreografiens krydderikværn og tilpasse deres værk. Eleverne kommer til at beskæftige sig med grundmateriale, som bruges i forestillingen.
’Vi2 ’ er skabt i samarbejde med Åben Dans, egnsteater i Roskilde.    

Mød danserne før besøget via deres VIDEOHILSEN

PDF med forestillingsbeskrivelse og praktisk info til den interaktive danseforestilling.

Hvordan opleves det at komme ud blandt børn på en skole, hvor man på én gang skal være performer og igangsætter? Se hvad Esther og Michael fra E.M. Dansekompagni siger om det.

Mere om de medvirkende

Michael Tang (DK) er uddannet moderne danser fra Iwanson i München. Siden 2009 har han danset og medvirket i store og små produktioner i ind- og udland i alt fra abstrakt og konceptuel dans til store kommercielle forestillinger.

Beatrice Eriksson (DK/SE) arbejder som freelance danser, performer, koreograf og underviser. Beatrice er uddannet fra Iwanson International School of Contemporary Dance i München 2010-2013. Som performer har hun blandt andet koreograferet og danset i ’Halsan Basaars’ seneste musikvideo og medvirket i ’Danmark har talent’ på TV2. Hun dansede på hovedbiblioteket i København i Azadeh Ghavamrad/Content opsætning ’Go west’.

Esther Haugegaard (DK) er koreograf og danser og har desuden mange års erfaring som underviser i moderne dans og bevægelse. Hun er uddannet fra Iwanson International School of Contemporary Dance i München samt Flow Dance Academy i København.

Foto: Martin Dam Kristensen

KORA
Med KORA leverer Dansehallerne en palet af kvalificerede, relevante og inspirerende dansebesøg på institutioner, hvor små teams af professionelle kunstnere møder børn og unge og deres voksne i medskabende forestillinger.
KORA har kunsten som hjerte og tager afsæt i Dansehallernes overbevisning om, at børn og unge har krav på og behov for at møde den i deres hverdag. Dans og koreografi kan bidrage til at udvide børns og unges horisonter for, hvordan man kan agere i verden og dermed være væsentlige, sanselige indspark til identitetsdannelsen
Mere info

23. - 27. november

ISHØJ KOMMUNE