Aktiviteter

QUARTO (SE/BR) / Den Frie Udstillingsbygning

Durational rope

Performance
En performativ udforskning, der varer i to timer, hvor den svensk/brasilianske kunstnerduo QUARTO udfordrer tanken om, hvad en krop er i stand til ved hjælp af et kilometerlangt reb. Rebet manipuleres, og det genererer et bevægelsesordforråd mellem krop og reb gennem konstant bevægelse. Den fysiske anstrengelse, der er på grænsen til det uudholdelige, skræller gradvist vores ide om om krop og genstand, ego og drama af.

Publikum bevæger sig frit rundt og kommer og går rundt i rummet, som de ønsker.

Om QUARTO (SE/BR)
Quarto er en k
unstnerduo dannet i 2003 af Anna af Sillén de Mesquita og Leandro Zappala. Med base i Stockholm bor de mellem Brasilien og Sverige og samarbejde med andre kunstnere, forskere, akademikere og institutioner, der beskæftiger sig med forskning og udvikling inden for kunstområdet. Denne løbende dialog mellem to forskellige lande, tvinger QUARTO til at håndtere forskellige arbejdsvilkår, politik, økonomi, kulturer, infrastruktur mv., og placerer dem i konstante udfordringer i en forbigående og nomadisk livsstil.
Læs mere om Quarto

Credits
Kunstnerisk ledelse, koreografi, koncept & performance / Leandro Zappala
Koreografi, koncept & performance / Anna af Sillén de Mesquita
Kostumer / QUARTO
Teknisk koordinator og lyd / Daniel Goody
Administration / Koen Vanhove & Key performance
Tak til / Pille Repmakarn

Co-produktion / Moderna Museet & MDT
Støttet af / The Swedish Arts Council, Stockholm’s Culture Committee, The Stockholm County Council and The Swedish Arts Grants Committee.
Ur-premiere / 26. april 2014, Moderna Museet, Stockholm

Forestillingen er en del af QUARTOS Reb-serie, der har turneret rundt i hele verden bl.a. i Berlin, Düsseldorf, Aachen, Beirut, Oslo, Amsterdam, København, Malmö, Stockholm, Porto, Moskva, Krems, São Paulo & Rio de Janeiro.

Værket er en del af Dansehallernes CLOSE ENCOUNTERS, 5 dages bevægende udstilling, hvor Dansehallerne inviterer dig helt tæt på en række nærværende værker i Den Frie Udstillingsbygning 14.-18. marts 2018.

Om Den Frie Udstillingsbygning
Dansehallerne samarbejder med Den Frie igennem sæson 2017/18 og præsenterer flere events og forestillinger der i foråret 2018.
Denfrie.dk

Varighed: ca. 2 timer

kl. 16-18

Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Plads 1, Kbh Ø