Aktiviteter

Rapid Eye

Domino Effekten i Haderslev

For elever i 0. – 6. klasse

Kan naturens love blive omstødt? Eller er alt en konsekvens af noget andet?

Den interaktive danseforestilling ’Domino Effekten’ viser sammenhængen mellem årsag og virkning og er en poetisk-humoristisk forestilling, der giver inspiration til selv at eksperimentere og gå på kreativ opdagelse i hverdagen.

To performere og en live-musiker præsenterer fragmenter af ’Domino Effekten’, og eleverne bliver inviteret ind i en eksperimenterende laboratoriedel, hvor de selv kan lege med forestillingens elementer. Årsag-virkning-princippet udforskes med kroppe og objekter på ganske Storm P-agtig vis!

Mød danserne før besøget via deres VIDEOHILSEN

Hent forestillingsbeskrivelse og praktisk info til den interaktive danseforestilling

Mere om de medvirkende

Samuel Gustavsson (DK/SE) er jonglør og var efter cirkusstudier 1998 i Stockholm efterfølgende ensemblemedlem i Cirkus Cirkör. Sidenhen diverse produktioner indenfor nycirkus, dans og fysisk teater, bl.a. for Dramaten, Kitt Johnson, X-act, Rapid Eye.

Sture Ericson (DK/SE) er musiker, komponist og saxofonist. Velkendt del af den internationale avantgardescene i Europa og USA. Medlem af flere jazzbands og har deltaget i internationale jazzfestivaler og gigs. Leverer musikalske eksperimenter til bl.a. Kitt Johnsons danseforestillinger og er livemusiker hos Rapid Eye.

David Tholander (DK/SE) er tryllekunstner og skuespiller. Uddannet i fysisk teater ved École Internationale du Théâtre Jacques Lecoq, Paris 2013. Arbejder med tryl, koreografi og fysisk teater, bl.a. som medlem af det fransk/norsk baserede teaterkompagni The Krumple.

Kajsa Bohlin (DK/SE) er kunstner, akrobat og digter. Uddannet på University of Dance and Circus, Stockholm – 2007-2010.

Foto: Martin Dam Kristensen

KORA
Med KORA leverer Dansehallerne en palet af kvalificerede, relevante og inspirerende dansebesøg på institutioner, hvor små teams af professionelle kunstnere møder børn og unge og deres voksne i medskabende forestillinger.

KORA har kunsten som hjerte og tager afsæt i Dansehallernes overbevisning om, at børn og unge har krav på og behov for at møde den i deres hverdag. Dans og koreografi kan bidrage til at udvide børns og unges horisonter for, hvordan man kan agere i verden og dermed være væsentlige, sanselige indspark til identitetsdannelsen
Mere info

14. - 18. juni

Haderslev Kommune