Aktiviteter

Fokus på strategisk samarbejde

Til årets første Branchemøde inviterer vi til et indblik i Dansehallernes strategiske samarbejder med Copenhagen Contemporary og Betty Nansen Teatret.

Dansehallernes vision er at højne status for dans og koreografi som kunstform i Danmark. Vi sikrer vigtige strategiske samarbejder med markante og relevante kunstinstitutioner for at opnå dette. Betty Nansen Teatret, som vi startede et stærkt samarbejde med sidste år, er en sådan partner, og ligeså er vores nyeste partner Copenhagen Contemporary.

Vi inviterer til et indblik i disse samarbejder, når Danjel Andersson til branchemødet er i dialog med Marie Nipper, direktør ved Copenhagen Contemporary og Eva Præstiin, teaterdirektør og producent ved Betty Nansen Teatret.

Samarbejdet med Betty Nansens Teatret og med Copenhagen Contemporary
Dansehallerne indgik 2020 et indlysende samarbejde med Betty Nansen Teatret med afsæt i den fælles passion for dans og koreografi og præsenterede sammen i efteråret 2020 et forestillingsprogram med et topfelt af nordiske kunstnere.
Samarbejdet mellem de to kunstinstitutioner, omkring at sætte dans på landkortet for endnu flere, fortsætter ind i 2022, hvor Betty Nansens Teatret sammen med Dansehallerne i marts måned atter præsenterer et forrygende forestillingsprogram sammen.

Fra marts 2021 har Dansehallerne igangsat endnu et stærkt strategisk samarbejde, når vi krydser klinger på tværs af dans og kunst med Copenhagen Contemporary. Samarbejdet, som både har en fysisk og strategisk dimension, markerer de to kunstformers møde og potentiale.
Dansehallerne flytter en betydelig del af vores aktiviteter ind i én af Copenhagen Contemporarys store haller på Refshalvøen, hvor vi vil være året ud.
Publikum og branche inviteres indenfor til en række forestillinger med dans og koreografi som omdrejningspunkt, heriblandt et projekt og præsentationer, der udspringer af samarbejdet. Sammen realiseres et fundamentet for en udveksling, der orienterer sig mod publikum såvel som dansens og billedkunstens udveksling og sammentænkning.

Branchemødet foregår på engelsk.

Deltag via dette link /
https://us02web.zoom.us/j/82105446732?pwd=a3YyaW1KSHhZemp5dGlINzJlbSsyZz09
Passcode: 427544

Hvornår / kl. 16-17.30

Online event