Aktiviteter

Sara Jordan, Dansehallerne & Bora Bora

DETOUR – Urban Dance Festival

Urban dansefestival med B–boying, house og hip-hop-poesi!

DETOUR festivalen er en fejring af hele det urbane dansemiljø og er dedikeret til at sætte endnu mere skub i mødet mellem urban dans og nye publikummer – på tværs af kulturer. Dansehallerne, Bora Bora og DETOUR byder sammen på en urban dansefestival, der vil strække sig over tre dage i København og to dage i Aarhus.

Festivalen er for alle aldre, så kom og vær med, når årets mest omfattende urbane dansefestival går løs!

Bliv revet med af den gode stemning, når en række af de førende dansere inden for urban dance indtager den etablerede scene.

Der er plads til både at klappe, heppe, blive betaget og rejse sig fra stolesæderne, når danserne fortolker den klassiske hiphop på helt nye måder, der når langt ud over scenekanten.

Forestillingen under DETOUR festivalen indeholder korte indslag fra en blanding af de mest anerkendte nationale og internationale koreografer inden for det urbane dansemiljø.

Medvirkende kunstnere i Detour
Tentacle Tribe (CA)
Rico Coker ( DK)
Sara Jordan ( DK)
Ronni Morgenstjerne ( DK)
CJM´s (FR) * spiller kun i Aarhus
Troels Graakjær (DK)
Marie Paldrup & Anna Eileen (DK)

Urban Youth
I foyeren kan der deltages i en kort gratis hip hop workshop og der vil blive vist korte danse indslag fra unge urbane dansere.

Hvornår: Fredag d. 11. sept. 2015 / kl 17:30 – 18:30

Workshop: varighed 30 min. (starter kl 17:30)

Alder: fra 9 år

www.detourfestival.com

Detour Urban Dance festival er en co-produktion mellem Bora Bora , Dansehallerne og Sara Jordan. Detour er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Københavns scenekunstudvalg, Aarhus kommunes kulturudviklingspulje og Urban House Copenhagen.

Varighed: 1 time 30 min. - inkl. pause

kl 19

Store Scene

125,- / 55,- ung