Forestillinger

Dansehallerne

Dansetilbud til skoler i København

Danseværksteder – her er alle eksperter!
Vil du og din klasse helt tæt på den kreative proces og undersøge dansen sammen med kunstnere, der er i gang med at udvikle et nyt danseværk. Vi søger lærere og skoleklasser, der vil deltage i disse åbne processer, hvor alle er eksperter.

Et værkstedsforløb varer ca. 2 timer og er gratis.

Deadline for tilmelding: 19. marts. Se dato og tid længere nede.

Værksteder med kompagniet Liminal
Liminal er i gang med at udvikle værket ”Hva’ så menneske”, som henvender sig til indskolingen. I ”Hva’ så menneske” undersøger vi energiens væsen. Energi er elektrisk, slatten, let, tung, lille og stor. Al energi i universet er konstant, men ændrer form ustandselig. Har vi alle en særlig energi, og kan energi smitte eller deles? Vi leger med den abstraktion, som energi egentlig er, og vi inviterer eleverne ind i vores værksted af dans og bevægelse.

Målgruppe
Indskolingen (0. – 3. Klasse)

Tid & Sted

  • Onsdag d. 4. april fra kl. 10 – 12, Vesterbro, Baghold, Vesterfælledvej 7a
  • Tirsdag d. 10. april fra kl. 10 – 12, endnu ikke fastlagt adresse.

Varighed
2 timer

Tilmelding
Send en email til Dansehallerne ved Anna Katrine Korning akk@dansehallerne.dk. Deadline for tilmelding er 19. marts. Besøget er gratis. Der gælder først til mølle-princippet. OBS: Der er kun plads til en klasse pr. værksted.

Værksteder med Running Sculptures
Running Sculptures er i gang med at udvikle et værk, de kalder “Med kroppen på opdagelse”. Eleverne inddrages i et danseværksted med tre professionelle dansere, hvor alle tester forskellige koreografiske opgaver gennem bevægelse, ord, krop og musik. Eleverne er selv med til at skabe dansen og bringer deres eget musikvalg med ind i koreografien.

Målgruppe 
Mellemtrin og udskoling (5. – 8. kl)

Tid & Sted

  • Mandag d. 16. april fra kl. 12.30 – 14.30, UCC, Campus Carlsberg – Humletorvet 3, 1799 København V
  • Onsdag d. 22. august fra kl. 10 – 12, Nørrebro, Hørsholmsgade 20, 2200 København N
  • Fredag d. 24. August fra kl. 10 – 12, Nørrebro, Hørsholmsgade 20, 2200 København N

Varighed 
2 timer

Tilmelding
Send en email til Dansehallerne ved Anna Katrine Korning akk@dansehallerne.dk.Deadline for tilmelding er 19. marts. Besøget er gratis. Der gælder først til mølle-princippet. OBS: Der er kun plads til en klasse pr. værksted.

Hvor / Forskellige steder i KBH