Aktiviteter

Efva Lilja (se/dk) & Sonja Augart (de) / Cafe Vand & Brød

DANSENS NYE RUM

At mødes over en bid mad giver ofte gode og spændende samtaler. Nu tager vi hul på endnu en omgang af vores dialogarrangementer Meet, Eat and Talk. Aftenens tema er Dansens nye rum. Hvad sker der, når kunstnere søger nye rum, hvori de kan interagere med publikum – rum, der rækker langt ud over det konventionelle teaterrum? Vi har inviteret Sonja Augart, danser og kurator fra Berlin, der skaber sit arbejde gennem radio og internet. Hvad kommer der ud af det? Tag med til et måltid og forhåbentlig nogle rigtig inspirerende diskussioner!

Aftenen føres an af Dansehallernes kunstneriske leder Efva Lilja.

Om Sonja Augart (DE)
Sonja Augart forlod Tyskland i 1992 for at studere moderne dans i Holland. Hun turnerede verden i ti år med Jérôme Bels The Show must go on. I slutningen af ​​00’erne kuraterede hun programmet på Frascati i Amsterdam og tre udgaver af Incubate Art Festival i Tilburg. I 2013 bosatte hun sig i Berlin, hvor hun arbejdede på Uferstudios GmbH, Theatre Sophiensaele og Tanz Büro Berlin. Nuværende projekter omfatter Choreographier Dich Pfad, Mapping Dance og Choreographic Radio.

Radio-koreografi
Sammen med Annette van Zwoll, Ana Trincao, Camilla Milena Feher og Adrian Shepard, startede hun i 2015 med at lave Radio. “Vi var til dans, og vi vidste ikke meget om radio. Men vi ønskede at kommunikere, at udvikle en diskurs ud over geografiske og koreografiske grænser. Ideen om at bruge radio hang sammen med vores interesse for at skabe og producere en anden kontekst, en ny kanon til at udvikle diskurser om dans og koreografi-relateret kunst. Pludselig stod vi over for en usædvanlig udfordring: hvordan overfører man ideer og strukturer indenfor dans og koreografi til radioen som medie. Vi tog en eksperimentel tilgang, vi ønskede at lege og prøve tingene af; at forbinde, at får det til at give mening og have det sjovt. Choreographic Radio forsøger at skabe en løbende dialog for at løfte koreografisk diskurs til det næste niveau – sådan begyndte vi at lave radio.”

Choreographic Radio

Mere om Sonja Auguart/Fragmenta

Fri entré.
Tilmelding er ikke nødvendig.
Der kan købes forfriskninger og en bid mad til en særlig god pris.
Aftenen vil foregå på engelsk.

Venue: Cafe Vand & Brød – Ny Carlsbergvej 38, Kbh V.

Varighed: 2 timer

onsdag kl. 19-21

Cafe Vand & Brød

Fri entré

Grafik: Camilla Bølling