Aktiviteter

Dansehallerne præsenterer

Dans din Nabo

Et publikumsdeltagende værk
Dans din Nabo er et publikumsdeltagende værk, som er inspireret af antikkens teater, hvor teatret fungerede som et mødested mellem mennesker.

Dans din Nabo består af en række kunstneriske forløb. Første forløb er en række workshops hvor de tilmeldte deltagere i tæt samarbejde med det kunstneriske hold hello!earth udvikler materialet til det endelige værk, hvor publikum oplever at danse deres nabos liv, minder og drømme.

Social events
Efter de afholdte workshops afholdes en række social events, som er en del af den kunstneriske proces. Det foregår fra 20. – 22. april 2017 på Store Scene. Her får publikum hver et sæt høretelefoner. Heri følger en række instruktioner. Via instruktionerne skaber publikum nu sammen bevægelserne og oplever at danse deltagernes historier og minder.

Alt materialet fra de sociale events samles herefter sammen og danner grundlag for den afsluttende forestilling, som bliver sat op i løbet af foråret 2018.

Obs: Workshops og social events er “lukket events”, som der ikke kan købes billetter til. Der kan købes billetter til den endelige forestilling i 2018. Når billetsalget starter, vil der blive lagt billetsalgslink op på hjemmesiden her.

Dans din Nabo i Skjød
Dans din Nabo-projektet bliver skabt i to demografisk set meget forskellige områder. Nemlig i den lille landsby Skjød i Favrskov Kommune og på Vesterbro og omegen i København.

Reportage fra intro-møde
3. oktober 2016 blev det første møde afholdt i Dansehallernes foyer med en gruppe seniorer. Læs reportage fra mødet.

Grobund for lokalt fællesskab
Målet med Dans din Nabo-projektet er at skabe et fællesskab mellem mennesker med forskellig alder, etnicitet, resurser og holdninger. Sammen vil deltagerne opleve en ny og anderledes relation til dans og scenekunst, og forhåbentlig skabe grobund for et styrket fællesskab.

Om hello!earth
hello!earth har sammen skabt over 15 forskellige værker. De har turneret over det meste af verden med deres interaktive og bruger-inddragende performances og installationer. hello!earth insisterer på, at kunsten er et rum, hvor der er plads til store og skrøbelige visioner. Et laboratorium, hvor nye tanker og ideer bliver til virkelighed, så vi kan skabe verden i stedet for at konsumere den. Læs mere om kunstnerkollektivet hello!earth

Credits
Af hello!earth
co-produceret af Bora Bora og Dansehallerne.
Støttet af Statens Kunstfond

Aktiviteterne på Vesterbro er desuden støttet af Nordea-fonden, Tá fat om dansen og Københavns Kommune.

Foto: Martin Busborg

Lukkede events

Store Scene