Aktiviteter

Koreografiske installationer, forestillinger, dansefilm og talks / Den Frie Udstillingsbygning

CLOSE ENCOUNTERS

Den Frie Udstillingsbygning er rammen om Dansehallernes CLOSE ENCOUNTERS, 5 dage med nærværende værker.

Oplev koreografiske performanceinstallationer, forestillinger, DJ lydrejse, kunstnerpræsentationer, talks og dansefilm.
Kriblende græsplæne, liggende lydrejse, 1000 meter reb i bevægelse, kys der bliver begrænsende, et koreograferet måltid – værker for børn, voksne, hunde og katte!

PROGRAMOVERSIGT for alle dagene her

Kom liggende med på en lydrejse med den frygtløse sampler, medie-vagabond og billedkunstner Daniela Bershan (DE/IL), oplev CAVEMUSIC. Der er både mulighed for en halvanden times oplevelse og en 8 timers rejse fra midnat til morgen.

Giv som hunde- eller katteejer dit kæledyr en oplevelse udover det sædvanlige med PERFORMANCES FOR PETS af Krõõt Juurak (EST) og Alex Bailey (UK), hvor det ikke som vanligt er dyrene, der underholder deres mennesker, men her en kunstnerduo der optræder for de enkelte dyr.

Der er også noget for de yngste (0-5 år), og deres voksne, når der zoomes ind på græsplænens forunderligheder i den kriblende, krablende og klukkende performanceinstallationen GRÆSGRØN af Gazart, af den kritikerroste koreograf Tali Rázga (DK).

I den fine udstillingsbygning byder vi også på to performative installationer, der strækker sig over flere timer THISENGTANGLEMENT og DURATIONAL ROPE  af den svensk-brasilianske kunstnerduo QUARTO, der i begge værker arbejder med 1000 meter reb – der blandt andet som en massiv sort tråd transformeres til en lasso, en pisk, en slange, en stor knude m.m.

Den bevægende udstilling byder desuden på den koreografiske installation cloth af ccap (SE) og danmarkspremiere på Mette Edvardsens (BE/NO) seneste roste værk OSLO.
Se også to små stærke værker af Fabio Liberti (IT/DK)DON`T, KISS og SOLO FOR REAL

Til Grand Opening 15. feb kl. 19 byder vi også på et koreograferet måltid ROOT ENCOUNTERS af Marcus Doverud (SE)

DANSEFILM
Der vil løbende over alle 5 dage blive vist nyproducerede korte fine dansefilm i café Polykrom af Karoline Bergh Ellingsen, Simone Wierød, Taneli Törmä, Declan Whitaker, Julienne Doko og Stine Frandsen.

Der vil desuden være kunstnerpræsentationer og Meat Eat & Talk med de medvirkende.

Klik på den enkelte forestilling og event for at se mere om oplevelserne.

 

BILLETINFO
Der er flere muligheder for billetkøb til programmet CLOSE ENCOUNTERS.

1/ Forestillingsbilletter
Der købes særskilt billet til hver af forestillingerne Græsgrøn, oslo eller lydrejsen CAVEMUSIC. Med billet til en af de tre værker har du på den valgte forestillingsdag desuden også adgang til de øvrige performative installationer, dansefilm og talks under CLOSE ENCOUNTERS, der finder sted samme dag; cloth (15.-17. feb) THISENTANGLEMENT (18. feb) og DURATIONAL ROPE (17. feb) og pop-up forestillingerne DON´T, KISS og SOLO FOR REAL samt på dagsaktuelle kunstnerpræsentationer, dansefilm, dans i mørke (17.-18. feb) og Meet Eat & Talk samtaler (16.-18. feb).

2/ Dagsbillet til CLOSE ENCOUNTERS
Hvis du vil se en af programmets installationsforestillinger eller deltage i Meet Eat & Talk eller en kunstnerpræsentation, kan du på den aktuelle dag købe en dagsbillet. Med denne type billet kan du på de pågældende dage se værkerne cloth (15.-17. feb) THISENTANGLEMENT (17. feb) og DURATIONAL ROPE (18. feb) og pop-up forestillingerne DON`T, KISS og SOLO FOR REAL samt dagsaktuelle kunstnerpræsentationer, dansefilm og Meet Eat & Talk samtaler (16.-18. feb). Du kan også komme og danse i mørket (17. -18. feb.)
Vær opmærksom på at du skal købe særskilt billet, hvis du vil se GRÆSGRØN, OSLO på lydrejsen CAVEMUSIC  eller inviterer dit husdyr til PERFORMANCES FOR PETSbilletlink her


Om Den Frie Udstillingsbygning

Dansehallerne samarbejder med Den Frie i sæson 2017/18. Den Frie Udstillingsbygning præsenterer det sidst nye inden for samtidskunsten. Huset er en platform for den levende kunst og ny kunstproduktion med deltagelse af mange kunstnere og tæt dialog kunsten, kunstneren og publikum imellem.
Denfrie.dk

Den Frie Udstillingsbygning / Oslo Plads 1, København Ø

Billetter købes under den enkelte forestilling