Aktiviteter

En bred vifte af danske og internationale kunstnere

CLOSE ENCOUNTERS Vol. 2

Performances, installationer, møder og samtaler

Fællesskaber, møder, dynamik og spor
Fire dage med internationale koreografiske værker der inviterer dig som publikum og iagttager ind i et medskabende univers. De nærværende værker og installatio­ner foregår i rammerne af Den Frie Udstillingsbygning, med tråde ud i det Københavnske byrum og som lydbilleder på lokale radiofrekvenser.
Fællesskaber, følelser, dynamik, social adfærd og normer, nære møder og de spor og rum, vi skaber i verden omkring os, er i fokus. Der er værker for alle.

De allermindste kan gå på opdagel­se i en fantasifuld verden skabt af knitrende papirsposer. Publikum kan gribe pennen og skrive og skrible, alt imens de bliver vævet ind i et koreografisk værk. Der reflekteres over om følelser er noget, der kommer fra dig eller til dig.

I et skulpturelt landskab af stave bevæger kroppe sig med et tegne-instrument som en slags hovedbeklædning. Social deltagelse manife­sterer sig billedligt. I et andet værk er der potentiale for, at en kollektiv krop opstår, når deltagerne med hovedtelefoner på bliver guidet igen­nem et kalejdoskopisk lydlandskab af liv fra fjerne og ukendte steder.

På gader og stræder møder forbipasserende kunstnere der, hver for sig eller sammen, er i bevægelse på deres fastlagte ruter. Hvilken opførelse og normer er accepteret og forventet af de fleste? Er vi alle medansvarlige for at skabe det offentlige rum, når vi med vores gøren skaber en daglig koreografi?

Den Frie Udstillingsbygning danner rammen om 4 intense dage med nærværende og deltagerinddragende værker, hvor vi inviterer publikum helt tæt på.
Selve åbningseventen 4. april bliver ledet af den svenske performer, koreograf og kok Marcus Doverud – nærmere detaljer afsløres snart.
Kig også forbi til kunstnersamtaler Meet Eat and Talk og Books on the Move – en rejsende online boghandel for dansende, bevægende og tænkende! Der vil være oplevelser for alle aldre også de helt små.

Velkommen til en festival med glæde, skønhed, provokationer og udforsken.

Forestillinger & installationer

KNITREN
Danseforestilling og fri udforskning for babyer af Räserbyrån (SE)

NOA & SNOW
Skriveværksted i koreografisk værk af Alix Eynaudi (AU)

feelings
Performance og installation af Adriano Wilfert Jensen (DK)

COMMUNICATION CAPTURES
Performance og installation af Stella Geppert (DE)

IN IT TOGETHER
Forestilling og radiotransmission af hello!earth (DK)

TOPOLOGIE
Performance i byrummet af Annie Vigier & Franck Apertet (les gens d’Uterpan) (FR)

MEAT ME
Performanceinstallation af Fabio Liberti & Emanuele Rosa (I)

Meget mere information om selve programmet og billetkøb følger snart.

Hvor / Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Plads 1, København

Vi bevæger os for at bevæge dig