Aktiviteter

C!CAF, OLGA/cirqAnalogique, Right Way Down.

CIRCUSNEXT NIGHT

Køb billetter

UDSAT GRUNDET COVID-19 RESTRIKTIONERNE

1 DOUBLE BILL / 2 WORKS IN PROGRESS

C!CAF ønsker at hylde nye talentfulde artister, som med deres værker udfordrer og udvikler nutidig cirkus som kunstform.

Vi dedikerer derfor mandag i festivalprogrammet til to unge grupper, der begge har opnået anerkendelse i CircusNext regi: LP (long play) af OLGA / cirqAnalogique (UY/ES) og Wald af Right Way Down (DK/SE/GB/DE).

Pga. corona-nedlukningerne i 2020, er den finale udvælgelsesproces – og den efterfølgende kåring – i det internationale netværk CircusNext udskudt til maj 2021. Ligeledes har kunstnerne været voldsomt obstruerede i deres skabelsesproces.

Så det er med stor glæde, at vi her kan præsentere to spændende værker, til afprøvning og udveksling med et dansk publikum!

OLGA / cirqAnalogique er i 2020-21 blandt de nominerede til at blive CircusNext Laureates.

Right Way Down var i 2020-21 indstillet som skandinaviske kandidater til CircusNext Laureates nomineringen

OLGA / cirqAnalogique / LP (long play) (UY/ES)

– WORK IN PROGRESS

Et modstandsråb og en hyldest til Millennium-generationen!

Fra Bibelen til Smartphonen, fra Jomfru Maria til det ikke-binære og androgyne, fra klassisk musik til techno, fra Donald Trump til Christine and the Queens… Gennemvædet af fortidens symboler og med ængstelige øjne rettet mod fremtiden, rammes vi af nutiden som det store ubesvarede spørgsmål..

Et work in progress, der kryber ind under huden på dig, og gnaver i Millennium-generationens kompleksitet.

Catalina Aguayo, trapez-artist og projektleder. Efter 10 år som elitegymnast, startede hun sin cirkuspraksis i Montevideo. Som 19-årig påbegyndte hun diplomuddannelse i Circus Arts ved University of San Martin, Buenos Aires, og dimitterede i 2011. Siden gik turen til Europa og Circus Arts Center i Toulouse, “Le Lido”, hvorfra hun dimitterede i 2017.

Alejandro Dutra, jonglør, musiker og manager, har som musiker og komponist siden 2015 fokuseret sin musikalske research inden for elektronisk og eksperimenterende musik. Han fulgte undervisningen på the Lyon circus school mellem 2014 og 2015, hos Julien Clément og Olivier Burleaud. I perioden 2015-2018 tog han den professionelle diplomuddannelse ved Circus Arts Center i Toulouse, ”Le Lido”.

Nomineret som CircusNext Laureate 2019 (finalen er dog udskudt fra maj 2020 til maj 2021, grundet Covid-19).

CREDITS:
Skabt og performet af: Catalina Aguayo og Alejandro Dutra Lyddesign: Alejandro Dutra
External eye: Marlène Rostaing
Kostumedesign og æstetisk rådgivning: Clara Aguayo

 

Right Way Down / Wald (DK/SE/GB/DE)

En skov af lemmer i spirende symbiose!

Lydløst vokser de frem som rødder og spirende lemmer, der rækker langt ud over fantasien. Vækst, forrådnelse, ødelæggelse, genfødsel. Alt sammen forbundet i hjertet – i naturen – i økosystemet.

I Wald inviterer det unge kollektiv Right Way Down publikum med på en smuk og sanselig skovtur. Med håndstand som pensel, maler de et billede af fællesskabet – reflekteret i skoven som et mægtigt kollektiv i sig selv. På én gang både skrøbeligt og stærkt.

Right Way Down består af seks håndstandsartister: Matthew Pasquet, Lisa Angberg, Sunniva Byvard, Isak Arvidsson, Imogen Huzel og Mikael Kristiansen.

CREDITS:
Skabt og performet af: Matthew Pasquet, Lisa Angberg, Sunniva Byvard, Isak Arvidsson, Imogen Huzel og Mikael Kristiansen
Komponist: Jonatan Krogh
Lysdesign: Kenneth Danielsen
Outside eye: Tom Brand
Kostumer: Stina Resting
Teknik: Topher Dagg
Fotografi: Olof Grind
Video: Jonathan Morell

Skabt som en co.-produktion med Dynamo Workspace (DK) og Dansinitiativet (SE). Støttet af The Swedish Arts Grants Commitee, Swedish Arts Council og Statens Kunstfond. Udvalgt til the CircusLink project under Creative Europe.

 

C!CAF Credits:
Kurator: Kitt Johnson X-act
Producent: Sarah Garde
Produktion: X-act
Co-producent: Dansehallerne

Spillested: Den Grå Hal

Refshalevej 2, 1436 København K

 

Varighed: 80 min. + pause

19:00

Den Grå Hal

125,- / ung 55,- + gebyr