Aktiviteter

Danseatelier / Kunsthal Charlotteborg

Choreography in Action

PRACTICING TOGETHERNESS
Kollektivet DANSEatelier (DK)

DANSEatelier beskriver aftenen således: Ledende op til og ved ‘Choreography in action’ vil vi vise en kondenseret version af DANSEateliers aktiviteter: at udøve kollektivitet ved at fodre hinandens arbejde som individuel kunstner. Ved at dele stykker // fragmenter // eksempler på, hvad vi arbejder på nu, tillader vi bevidst hinandens bidrag. Vi arbejder ved siden af, sammen og på tværs af hinandens fysiske og kunstneriske veje, der muliggør smitte, mutation og transformation.


DANSEatelier
er en vision om at skabe kontinuitet og delt forfatterskab i udforskningen af dans
og koreografiske praksis. Det er et fysisk rum og et kollektiv af elleve dansere, koreografer og venner. Vi tror på de stærke potentialer i kollektivitet som en måde til at dele og producere ny viden til vores område.

danseatelier.dk

 

Konceptet
Dansehallerne præsenterer møder mellem tilknyttede kunstnere og gæster fra Dansehallernes programmer og forestillinger – alle indenfor feltet koreografisk scenekunst.
Ny kunstner hver mandag. Kunstnerne deler på disse mandagsmøder deres tanker om kunstnerisk arbejde via samtaler, installationer, forestillinger eller film.
Programmet foregår på engelsk, og det er primært henvendt til branchen er dog åbent for alle, der er interesseret i at opleve ny koreografisk performativ kunst gennem intellektuelle og fysiske oplevelser. Mød Dansehallernes tilknyttede kunstnere hver mandag fra 18. september 2017 til 28. maj 2018.

Kunsthal Charlottenborg
Programmet foregår i Charlottenborg Art Cinema, Kunsthal Charlottenborg, som er en af Dansehallernes vigtigste samarbejdspartnere i sæson 2017/18, og er vært for Dansehallernes faste ugentlige og månedlige præsentationer.

Kunsthal Charlottenborg er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Nordeuropa. Kunsthallen præsenterer et ambitiøst udstillingsprogram med internationalt udsyn, der omfatter kunst af såvel talenter som etablerede stjerner fra både ind- og udland.

kunsthalcharlottenborg.dk/

Varighed: 2 timer

Kl.19-21

Hvor / Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, København K

Fri entré