Aktiviteter

Kitt Johnson (DK) / Kunsthal Charlottenborg

Choreography in action

Kitt Johnson

En samtale med danser og koreograf Kitt Johnson om rummets semantik, om lysets og mørkets dynamik, om tidens lovmæssigheder og lydens magt, om det somatiske og det mentales dialektik, om hovedstolen og de eksistentielle brandpunkter, om det indfoldedes og det udfoldedes orden, om ”this not yet” og ”the unknown knowns”.

Denne samtale udspilles på baggrund af 30 års erfaring med scenekunst i og udenfor de konventionelle rammer.

www.mellemrum.info

www.kittjohnson.dk

 

Konceptet Choreography in Action
Dansehallerne præsenterer møder mellem tilknyttede kunstnere og gæster fra Dansehallernes programmer og forestillinger – alle indenfor feltet koreografisk scenekunst.
Ny kunstner hver mandag. Kunstnerne deler på disse mandagsmøder deres tanker om kunstnerisk arbejde via samtaler, installationer, forestillinger eller film.
Programmet foregår på engelsk, og det er primært henvendt til branchen er dog åbent for alle, der er interesseret i at opleve ny koreografisk performativ kunst gennem intellektuelle og fysiske oplevelser.

Kunsthal Charlottenborg
Programmet foregår i Charlottenborg Art Cinema, Kunsthal Charlottenborg, som er en af Dansehallernes vigtigste samarbejdspartnere i sæson 2017/18, og er vært for Dansehallernes faste ugentlige og månedlige præsentationer.
Kunsthallen præsenterer et ambitiøst udstillingsprogram med internationalt udsyn, der omfatter kunst af såvel talenter som etablerede stjerner fra både ind- og udland.

kunsthalcharlottenborg.dk/

Varighed: 2 timer

Kl. 19-21

Hvor / Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, København K

Fri entré

Fotograf: Michal Hancovský