Aktiviteter

Mette Ingvartsen (DK/BE) & Jefta van Dinther (SE/DE) / Kunsthal Charlottenborg

Choreography BY intervention

Mette Ingvartsen (DK/BE) & Jefta van Dinther (SE/DE) / Kunstnersamtale

De to markante kunstnere mødes i forlængelse af, at de begge er forestillingsaktuelle  i København.
Dansehallerne og Corpus præsenterer Danmarkspremieren på Jefta van Dinther nye værk Dark Field Analysis, der sætter kroppen i forhold til andre former for liv – se mere info her.
Og Mette Ingvartsens anmelderroste værk 69 positions, om seksuelle utopier – mere info her.

Konceptet

Første søndag i hver måned fra 1. oktober 2017 til 6. maj 2018, kl. 15-17 præsenterer Dansehallerne CHOREOGRAPHY BY INTERVENTION med aktuelle kunstnere, som arbejder i alternative formater, socialt inkluderende eller på andre måder bidrager til udvikling af kunstneriske udtryk gennem koreografi. Programmet foregår på engelsk og er åbent for alle.
For at deltage køber man entrébillet til Kunsthal Charlottenborg og får på den måde såvel adgang til udstillinger der som til CHOREOGRAPHY BY INVTERVENTION. Programmet foregår i Charlottenborg Art Cinema, og der er derfor begrænset pladser (adgang efter FØRST-til-Mølle-princippet)

Kunsthal Charlottenborg
Kunsthal Charlottenborg, som er en af Dansehallernes vigtigste samarbejdspartnere i sæson 2017/18, og er vært for Dansehallernes faste ugentlige og månedlige præsentationer.

Kunsthal Charlottenborg er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Nordeuropa. Kunsthallen præsenterer et ambitiøst udstillingsprogram med internationalt udsyn, der omfatter kunst af såvel talenter som etablerede stjerner fra både ind- og udland.
kunsthalcharlottenborg.dk/

Varighed: 2 timer

kl. 15-17

Hvor / Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, København K

Jefta van Dinther og Mette Ingvartsen mødes på Charlottenborg