Aktiviteter

Sonja Augart (DE) / Kunsthal Charlottenborg

Choreography by Intervention

Sonja Augart (DE) / Never alone again

Længsel efter at være en parasit?
Udvidelse af radiomediet og koreografi ved at blive en parasit med en gør-det-selv attitude.
Du bliver aldrig alene igen.

En parasiteret præsentation
Choreographic Radio blev initieret i 2015 og opstod ud fra en længsel efter nye kunstneriske praksisser til at reflektere, debattere og respondere på ændringer i vores tid.
Choreographic Radio fungerer som parasitter, der med indhold fra det omkringliggende felt bidrager til radioprogrammer. I radioprogrammerne bliver informationen gennemtygget, fordøjet og reflekteret over indenfor en stramt defineret koreografisk ramme.

Den 4. februar ved eventen Never alone again vil kunstnerne bag Choreographic Radio give et kort indblik ind i deres seneste radioprogam og derefter sættes et laboratorie op, hvor indtryk kan transformeres til handlinger. Gennem legende udforskning reflekteres over, hvad det betyder at være en koreografisk parasit.
Eventen foregår på engelsk.

http://fragmenta.nl/choreographic-radio/


Choreographic Radio

Kunstnerne bag Choreographic Radio er Annette van Zwoll, Ana Trincão, Adrian Shepard og Sonja Augart. Med afsæt i dansen siger de selv, at de ikke ved så meget om radio. Men de vil gerne kommunikere og udvikle en diskurs udover geografiske og koreografiske grænser. Det er sådan Choreographic Radio blev til.

Tanzkongress 2016, live broadcasting/ performance
http://voicerepublic.com/talks/choreographic-radio

 

Om Sonja Augart (DE)
Sonja Augart, kunstner, dramaturg og kurator – er den drivende kraft bag Fragmenta (en platform for samarbejde indenfor kunstformer der relaterer til koreografi). Hun forlod Tyskland i 1992 for at studere moderne dans i Holland. Hun har været en del af og har koreograferet et utal værker og turnerede verden rundt i ti år med Jérôme Bels The Show must go on. I slutningen af ​​00’erne kuraterede hun programmet på Frascati i Amsterdam og tre udgaver af Incubate Art Festival i Tilburg. I 2013 bosatte hun sig i Berlin, hvor hun arbejdede på Uferstudios GmbH, Theatre Sophiensaele og Tanz Büro Berlin. Nuværende projekter omfatter Choreographier Dich Pfad, Mapping Dance og Choreographic Radio.
http://fragmenta.nl

Mere om de øvrige kunstnere i Choreographic Radio her
Annette van Zwoll
Ana Trincão
Adrian Shepard


Konceptet CHOREOGRAPHY BY INTERVENTION

Første søndag i hver måned fra 1. oktober 2017 til 6. maj 2018, kl. 15-17 præsenterer Dansehallerne CHOREOGRAPHY BY INTERVENTION med aktuelle kunstnere, som arbejder i alternative formater, socialt inkluderende eller på andre måder bidrager til udvikling af kunstneriske udtryk gennem koreografi.
Programmet foregår på engelsk og er åbent for alle.

Billet
For at deltage køber man entrébillet til Kunsthal Charlottenborg og får på den måde såvel adgang til udstillinger der som til CHOREOGRAPHY BY INTERVENTION. Programmet foregår i Charlottenborg Art Cinema.

Kunsthal Charlottenborg
Kunsthal Charlottenborg er en af Dansehallernes vigtigste samarbejdspartnere i sæson 2017/18, og er vært for Dansehallernes faste ugentlige og månedlige præsentationer.
Kunsthal Charlottenborg præsenterer et ambitiøst udstillingsprogram med internationalt udsyn, der omfatter kunst af såvel talenter som etablerede stjerner fra både ind- og udland.
kunsthalcharlottenborg.dk/

Varighed: 2 timer

Kl. 15-17

Hvor / Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, København K

Foto / Gemma van Linden