Aktiviteter

Carima Neusser (SE)

Start in the Middle / CHOREOGRAPHY IN ACTION

Interaktiv performance med foredrag og meditation / Start in the Middle
Carima Neusser(SE)

Start in the Middle er en interaktiv performance, som indeholder meditation og foredrag. Performerne bruger tekst, lyd, lys og meditative øvelser til at engagere publikum i en kollektiv rejse, hvor man ligger ned gennem det meste af performancen.

Performancen er skabt af Per Hüttner og Carima Neusser, med musik af Siri Jennefelt.

OBS! Der er begrænset pladser efter først-til-mølle-princippet

Carima Neusser er født i Stockholm. Hun er koreograf, danser og kunstner og har en kandidatgrad i kultur- og medieproduktion fra Linköping Universitet (2014-2016), og har derudover studeret på Iwanson International School of Contemporary Dance (2006-2009). Hun arbejder i både nationale og internationale kontekster, og hendes arbejde har været præsenteret på danseteatre, gallerier, museer, musikfestivaler m.fl. i Sverige, Italien, Frankrig, Mexico, Brasilien og USA.
Mere info

Siri Jennefelt er lyddesigner, komponist og musiker med base i Stockholm. Hun er uddannet fra STDH i 2015 og har skabt musik til scenekunstneriske projekter og er involveret i en del musik-projekter blandt andet med Nev Lilit og Saigon.
Mere info

Per Hüttner er svensk kunstner med base i Stockholm og Paris. Han er uddannet fra Konsthögskolan i Stockholm og fra Hochschule der Künste i Berlin. Han har præsenteret adskillige værker I Europa, Australien, Asien og Nord- og Sydamerika. Derudover har han præsenteret soloudstillinger samt større udstillinger på Zendai Contemporary i Shanghai, Göteborgs konstmuseum og Wellcome Collection i London. Han har deltaget i gruppeudstilllinger på Museu de Arte Moderna de São Paulo (MAM); Palais de Tokyo i Paris, Hayward Gallery i London, Moderna Museet i Stockholm og MACBA i Barcelona. Han har derudover optrådt på Tate Britain, Tate Modern, Pinacoteca, Museo Jumex og Venedig Bienalen. Han er blevet vist på kunstmuseer i Sverige, Polen, Kina og Brasilien. Hüttner er grundlægger og leder af det internationale forskningsnetværk Vision Forum og bestyrelsesmedlem ved ISBA i Besançon, Frankrig. Derudover er han medlem af performance kollektivet 1+1=3, hvor han har været med til at udvikle EEGsynth – et redskab til at måle hjernebølger i forbindelse med performancekunst.
Mere info

Konceptet CHOREOGRAPHY IN ACTION
Dansehallerne præsenterer møder mellem tilknyttede kunstnere, eksperter og andre gæster fra Dansehallernes programmer og forestillinger. Ny gæst hver mandag. På disse mandagsmøder deles tanker om kunstnerisk arbejde via samtaler, installationer, forestillinger eller film.
Programmet foregår på engelsk og er åbent for alle.
Der er fri entré.

Kunsthal Charlottenborg
Programmet foregår i Charlottenborg Art Cinema, Kunsthal Charlottenborg, som er en af Dansehallernes samarbejdspartnere, og er vært for Dansehallernes faste mandagsprogram.

kunsthalcharlottenborg.dk/

kl. 19-21

Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, København K

Fri entré