Aktiviteter

Emilie Gregersen

Caresses

Billetlink på vej.

Caresses er et koreografisk værk af koreograf og danser, Emilie Gregersen. Værket er en del af hendes forestillingsserie, som stiller skarpt på perceptioner af berøring ud fra et fænomenologisk og koreografisk perspektiv. I februar 2020 debuterede hun med Touch som det første værk I serien, en solo der undersøger opfattelser af berøring i en gensidig refleksion mellem den fysiske og den digitale verden, det organiske og det teknologiske. Touch efterfølges nu af søsterforestillingen, Caresses, som udvikles i samarbejde med lydkunstner, Karis Zidore, danser, Paolo De Venecia Gile, billedkunstner og scenograf, Elin Stampe og dramaturg og koreografisk konsulent, Naya Moll. Forestillingen er co-produceret af Dansehallerne.

Caresses er en duet der dykker ned i et sanseligt forhold mellem to kroppe, der navigerer gennem berøring, mens de udfolder dens påvirkninger både på et sanseligt og følelsesmæssigt plan. Kærtegn forstærkes og strækkes på skalaer af intimitet og afstand, tiltrækning og frastødning, afslappet gestus og forstærket kropslig oplevelse.

Om Emilie Gregersen
I sin koreografiske praksis arbejder Emilie Gregersen i feltet mellem praksisbaseret koreografi og hyper-performance. Hun kombinerer mange koreografiske lag, som taler til forskellige sanse og bevidsthedsplaner; både den logiske der gerne vil finde koncept og mening, samt den kropslige og æstetiske oplevelse, der lader sig hengive i sanseindtryk. I Caresses arbejder hun med en høj skala af performativitet, hvor alt fra blik til gestus er udført med en subtilitet, der har til formål at skabe en hyper-sanselighed både hos performer og beskuer.

emiliegregersen.com

Koncept: Emilie Gregersen
Koreografi og performance: Paolo De Venecia Gile og Emilie Gregersen
Lyd: Karis Zidore
Scenografi: Elin Stampe
Dramaturg og koreografisk konsulent: Naya Moll
Lys: Madeleine Lind Hoppe
Administration: Projektcentret
Residens: Inter Arts Center og Reykjavik Dance Festival gennem The Nordic Residency Exchange Programme/Bora Bora.
Co-produktion: Dansehallerne
Støttet af: Statens Kunstfond, William Demant Fonden, Koda Dramatik og Dansk Skuespillerforbunds Produktionsstøttemidler. 

Hvornår: 7.-9. oktober 2021 kl. 20

Spillested: Copenhagen Contemporary, Refshalevej 173A, 1432 København

Varighed: 60 min.

kl. 20:00

Copenhagen Contemporary

125,- / ung 55,- + gebyr

Foto: Veronika Vidø