Aktiviteter

Dansehallerne og Kira Kirsch

Axis Syllabus

Bevægelseskunstner Kira Kirsch vil i forlængelse af sin undervisning i Dansehallernes professionelle træningsprogram dele sine mange års erfaringer og arbejde med Axis Syllabus i vores brancheprogram, Peer to Peer. Kom og deltag i samtalen med Kira og dine kollegaer.

Axis Syllabus er et konstant udviklende referencesystem eller leksikon til organisering og krydskorrelation af empiriske og videnskabelige fund fra udforskning af menneskelig bevægelse. Dette inkluderer anatomiske detaljer, fysik, praktiske anvendelser, forskning, analyse og transmission. En Axis Syllabus-klasse sigter mod at skabe et samarbejdende læringsmiljø og effektivt rum til personlig forskning.

http://axissyllabus.org/axis-syllabus

BIO
Kira Kirsch er bevægelseskunstner, community arrangør, mor og initiativtager/kurator og født i Øst-Berlin. Efter mange år i udlandet arbejder hun nu og bor sammen med sin familie i Berlin og er tilknyttet Lake Studios – et kunstnerisk dans-, produktions- og performance-sted.

Hun er optaget af at skabe og forme rum, som folk kan opleve, lære om og mærke deres body-mind-bevægelseskontinuum. Hun har været banebrydende, undervist og kontinuerligt forsket i bevægelsesforståelsen Axis Syllabus (AS) i over ti år, er medarrangør af Nomadic College på Earthdance, leder underviserlaboratorier og har opbygget et samfund til AS-forskning i Bay Area , Californien fra 2006 – 2012.
http://www.movementartisans.net/

Lidt om Peer to Peer
Peer to Peer er den nye titel på Dansehallernes kollegaprogram, som består både af online og fysiske events. Dansehallerne inviterer branchen, kunstnere indenfor dans og koreografi, til modererede og samtidig uformelle samlinger, hvor målet er at dele kunstnerisk praksis og have professionelle samtaler om kunstneriske arbejde. 

Sikkerhed
Dansehallerne har øget fokus på sikkerhed og tryghed ved alle vores aktiviteter for at sikre den bedst tænkelige oplevelse for vores gæster. Derfor følger vi myndighedernes krav og anbefalinger i forbindelse med forebyggelse af smittespredning af COVID-19.

Varighed: 1,5 time

fra kl. 19 - 20.30

Hvor: Sted i København, mere information herom i august

Foto: Anna Maynard