Aktiviteter

Anna Koch

Soft space, sharp bodies, heartful thinking / CHOREOGRAPHY IN ACTION

Dialog / Soft space, sharp bodies, heartful thinking

Event med Anna Koch er desværre aflyst!

I 2005 fik danser og koreograf Anna Koch tilbudt at overtage Efva Liljas organisation E.L.D. og dets lokaler i Stockholm. I 2006 ombyggede Koch organisationen og navngav den Weld.

Weld er en danse- og kunstplatform, som udvikler og præsenterer koreografiske værker. Stedet er dynamisk og forandrer sig alt efter kunstnernes og branchens behov, med henblik på at udveksle, samarbejde og undersøge kunstens nye omstændigheder og behov. Den kunstneriske indflydelse er en essentiel del af projektet. Koch arbejder primært med kunstnere fra dansebranchen, for at udvikle det koreografiske, men også med billedkunst, teori og musik.

Hun stiller spørgsmålet; hvordan kan man anse en organisk struktur som et kunstværk, og hvad betyder det, når man arbejder med en blød praksis?

Aftenens dialog tager udgangspunkt i Welds genetik, dets etymologi og dets fokus på kunst, eksperimenter, forskning, vidensproduktion og mikropolitiske handlinger. Weld Company er en af hoveddelene i organisationen, og er skabt for dansere, koreografer, koreografi og kuraterede events. Kompagniet arbejder med at genopdage og reevaluere idéen om et dansekompagni.

Anna Koch er danser og koreograf og arbejder med forskellige kunstformer events. Som koreograf har hun skabt et væld af koreografiske værker og samarbejder, og har arbejdet både internationalt og nationalt. Hun grundlagde Weld i 2006 og Weld Company i 2013.
Mere Info

Konceptet CHOREOGRAPHY IN ACTION
Dansehallerne præsenterer møder mellem tilknyttede kunstnere, eksperter og andre gæster fra Dansehallernes programmer og forestillinger. Ny gæst hver mandag. På disse mandagsmøder deles tanker om kunstnerisk arbejde via samtaler, installationer, forestillinger eller film.
Programmet foregår på engelsk og er åbent for alle.
Der er fri entré.

Kunsthal Charlottenborg
Programmet foregår i Charlottenborg Art Cinema, Kunsthal Charlottenborg, som er en af Dansehallernes samarbejdspartnere, og er vært for Dansehallernes faste mandagsprogram.

kunsthalcharlottenborg.dk/

Hvornår / kl. 19-21

Hvor / Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, København K

Fri entré