Aktiviteter

Charlie Laban Trier, Meleat Fredriksson og Snorre Jeppe Hansen

What’s keeping me busy right now / CHOREOGRAPHY IN ACTION

Dansehallerne har til denne CHOREOGRAPHY IN ACTION inviteret tre unge koreografer/dansere, Charlie Laban Trier, Meleat Fredriksson og Snorre Jeppe Hansen. De vil hver især fortælle om deres kunstneriske arbejde, og hvad de er optaget af i øjeblikket.

Charlie Laban Trier arbejder som koreograf og performer – primært med en base i Amsterdam.
Han blev færdig med sin Bachelor i Koreografi på SNDO i 2018.
Et fokus i hans arbejde, er at undersøge hvordan man kan kropsliggøre og lære sig metoder fra allerede existerende performative praksiser som leger med at reflektere blikket tilbage og som forsøger at udvide et rum for kroppe, som bliver korrupteret af forskellige undertrykkende systemer.  At være en del af forskellige Queer scener og leve som transperson, har klart også haft indflydelse på, hvordan han tænker sit arbejde.
Gennem det seneste år har han arbejdet som performer for kunstnere såsom Paul Maheke (LND), Beck Heiberg (CPH), Michele Rizzo (AMS/IT), Noha Ramadan (AMS), Keren Levi (AMS), Phoebe Osborne (NYC/AMS), Andreas Hannes (AMS). Han har siden 2015 arbejdet for og med den italienske koreograf Cristina Kristal Rizzo. De er på nuværende tidspunkt igang med at udvikle en forestilling sammen (arbejds titel: Hypernating) præmiere 2020.
Mere info / https://vimeo.com/user27545837
instagram /  charlie_laban

Meleat Fredriksson, danser og koreograf, uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i København. Efter uddannelsen i 2015 deltog hun i oprettelsen af ​​danseatelier, et studie kollektiv med base i København bestående af elleve dansekunstnere, der arbejder med at skabe kontinuitet indenfor freelanceverdenen og at udforske vilkår for hvordan man skaber, deler og præsenterer kunst.
Meleats arbejde opstår ofte fra (og indeholder) improvisation, rytme og attitude. Det sidste stykke tid har hun kigget nærmere på og sat spørgsmålstegn ved hvordan hendes sorthed er forbundet med hendes kunstneriske arbejde. I kampen for at undgå pålagte hvide værdier og accept-kriterier, spørger hun sig selv, hvad der vil ske, hvis hun placerer hele sin (intersektionelle) person i centrum for researchen?
Meleats arbejde er blevet vist i Norge, Sverige, Danmark og Hongkong bl.a til My Wild Flag 2019, Göteborg Dans- och Teaterfestival 2018, TheCarrierBag Festival 2016, Hong Kong International Choreography Festival 2016. Mere info her 

Snorre Jeppe Hansen, danser og koreograf med base i såvel København som Berlin. Han er uddannet i 2015 fra Den Danske Scenekunstskole i København.
Som en del af kollektivet danseatelier arbejder han med understøttende strukturer og samvær som en måde at lade dans eksistere på. Som en del af kollektivet danseatelier arbejder han med understøttende strukturer og samvær som en måde at lade dans eksistere på.
Snorre fokuserer på dans som en måde at være i forskellige verdener og som en måde at være i mellemrum udenfor det definerede. Mere info her

Konceptet CHOREOGRAPHY IN ACTION
Dansehallerne præsenterer møder mellem tilknyttede kunstnere, eksperter og andre gæster fra Dansehallernes programmer og forestillinger. Ny(e) gæst(er) hver mandag. På disse mandagsmøder deles tanker om kunstnerisk arbejde via samtaler, installationer, forestillinger eller film. Programmet foregår på engelsk og er åbent for alle. Der er fri entré.

Kunsthal Charlottenborg
Programmet foregår i Charlottenborg Art Cinema, Kunsthal Charlottenborg, som er en af Dansehallernes samarbejdspartnere, og er vært for Dansehallernes faste mandagsprogram.
kunsthalcharlottenborg.dk/

Hvornår / kl. 19-21

Hvor / Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, København K

Fri entré

Charlie Laban Trier