Aktiviteter

WORKS AT WORK

AND ON THE THOUSANDTH NIGHT…

En række performere, mænd og kvinder, klædt ud som konger og dronninger iført billige røde kapper og papkroner. En historie bliver fortalt, fundet på live, frit efter hukommelsen. Det er en lang, muterende og uendelig selv-annulerende historie. En historie, der på en måde, med dens mange dyk og drejninger, virker til at inkludere mange, hvis ikke alle historier i verden. Publikum kan komme, gå og vende tilbage under hele performancen.

Under forestillingen er det muligt at forlade salen. Man kan købe drikkevarer i baren og der vil være en suppebod, hvor man kan købe en grønkålsuppe med kartofler, gulerod og kikærter med nybagt brød til 20kr (af kok Gro Georg Jensen).
Suppeboden modtager kontanter og MobilePay, ikke Dankort.

OM
Forced Entertainment er en gruppe af 6 kunstnere, der har lavet performance siden 1984. De har stillet spørgsmål til, skubbet til og knust teatret for at se, hvad man kan bygge ud af vragdelene. Gruppen er baseret i Sheffield, England, og deres arbejde har mødt publikum over hele verden.

Idé og devising: Forced Entertainment
Performere Robin Arthur, Tim Etchells, Jerry Killick, Richard Lowdon, Claire Marshall, Cathy Naden and Terry O’Connor.
Instruktør Tim Etchells
Tekst Tim Etchells and the company
Scenografi & Lysdesign Richard Lowdon

Forced Entertainment Creative Team Robin Arthur, Tim Etchells (Artistic Director), Richard Lowdon (Designer), Claire Marshall, Cathy Naden and Terry O’Connor.

Forced Entertainment Management Team Eileen Evans (Executive Director), Jim Harrison (Production Manager), Natalie Simpson (Office Manager), Callum Berridge (Marketing Intern)

www.forcedentertainment.com

Varighed: 6 timer inkl. pause

19:00

Store Scene

200,- / 130,- ung