Aktiviteter

Sara Gebran (VZ/DK)

A land where no dragons hide – and I want bright shivering lights in it

En lille intim performance for fodengen af en seng. En fryd for sanserne, rumskib og bluetooth. En invitation ind i intime sfærer, til sensualitet, til de verdener der ligger gemt i bevidsthedens uberørte kamre, til det ubevidste og til drømmene, som åbner sig for den opmærksomme tilskuer.

En risikofyldt begivenhed, der bringer publikum tæt på en privat krop. En relation hvorfra der antydes alternative tilgange til det at løfte i flok. Dette er etableringen af et selv. Et ikke-identitetsbærende selv, der bliver offentlig, en Anden, fremmed.

Denne performance kommer ud af en nyopdaget kløft. En kløft hvorfra vibration materialiseres, underverdenen materialiseres, det usete. Kløfter er rum mellem rum, en form for venteværelser, rum der udgør det formløse, rum for latent beboelse, rum for fiktion, hvor drømme kan gå i opfyldelse, som åbner os for det indre, som er intet mindre end det ydre.

Bio
SARA GEBRAN (VZ/DK) har en BA/MA i Byplanlægning fra University Simón Bolivar Venezuela (1982-87), er uddannet danser fra Instituto Superior de Danza Caracas (1989-92) og besidder en overbygning i “The History of Images and Its Representation” fra The Royal Institute of Art, Stockholm (2012-13). Hendes virke involverer blandt andet performance, videokunst, lyd, tekstarbejde, digitale værker og udforsker forskellige tilgange til en bæredygtig produktion af kunst, som genererer oprigtig autonomi og samarbejde.

www.saragebran.com

Initiativtager: Sara Gebran
Koreografi er et samarbejde mellem Sara Gebran, Rodrigo Sobarzo, Rebecka Stillman, Olivia Riviere & Amalie Bergstein Nielsen
Produktionsleder: Micaela Kühn Jara
Scenografi i samarbejde med: Laura Rathschau
Foto: Sara Gebran, Rodrigo Sobarzo, & Palle Schultz
Co-producent: Dansehallerne
Residency: Forsøgsstationen, Forum Dança/Teatro Eléctrico & Olga Roriz/Lisbon
Støttet af Statens Kunstfond, Wilhelm Hansen fonden, Oticon Fonden & Københavns Kommune.

Spillested: Koncertkirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København N

 

 

Varighed: 1 time 15 min

Tirsdag - Fredag 20.00. / Lørdag 12.00 & 18.00. / Søndag 12.00 & 18.00

Koncertkirken

40 - 125,- + gebyr