Aktiviteter

2GROOVE

2Groove i Kalundborg

For elever i 3. – 9. klasse

Tre dansere med rødder i hiphop og afrikansk dans inviterer i ’Back Into Time’ eleverne med tilbage i tiden til dengang, hvor dans og bevægelse var den eneste vej til at udtrykke sig. Naturens elementer som ild, vand, luft og jord bringes i spil, og sammen skal vi undersøge, hvordan f.eks. vand eller en isnende fornemmelse kan påvirke vores bevægelser og humør.

Danserne har masser af rejser til forskellige verdensdele bag sig, og de tager publikum med ind i en verden, hvor kroppen kommunikerer livligt. Til lyden af blandt andet afrikanske trommer danser og bevæger de tre medvirkende sig både for og med deres publikum.

Hent forestillingsbeskrivelse og praktisk info til den interaktive danseforestilling

Mere om de medvirkende

Dung Chinh Nguyen, aka Slowz (VN), har med rødder i hiphop i sin professionelle karriere arbejdet med mange forskellige stilarter og bevægelsesformer. Han er en central figur i det vietnamesiske hiphop-miljø, organiserer projekter og events samt er dj, laver musik, video og battler.

Eliza Boye Mouritsen (DK) har et hjerte, der banker for afrikanske danse- og musikkulturer og har optrådt med kompagnier i bl.a. Senegal, Cuba, USA og Sverige. Hun er solist i sang, dans og spil fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2018 og er aktiv performer, arrangør og underviser.

Anna Eileen Nguyen Jeppesen, aka Groovy (DK), har altid danset. I dag har hun en lang række forestillinger, turnéer og battles på sit CV. Hun modtog i 2017 prisen for ’Årets kvindelige urbane danser’. Hun lever og ånder dansen og kulturen. Anna er koreografen bag ’Back Into Time’.

Hooman Sharifi (N/IR) har en mangeårig baggrund i hiphop og blev i 2000 uddannet koreograf ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han er kunstnerisk leder af Impure Company og var i en årrække teaterchef for kompagniet Carte Blanche. Hooman Sharifi er kunstnerisk mentor for ’Back Into Time’.

KORA
Med KORA leverer Dansehallerne en palet af kvalificerede, relevante og inspirerende dansebesøg på institutioner, hvor små teams af professionelle kunstnere møder børn og unge og deres voksne i medskabende forestillinger.
KORA har kunsten som hjerte og tager afsæt i Dansehallernes overbevisning om, at børn og unge har krav på og behov for at møde den i deres hverdag. Dans og koreografi kan bidrage til at udvide børns og unges horisonter for, hvordan man kan agere i verden og dermed være væsentlige, sanselige indspark til identitetsdannelsen
Mere info

14. - 16. september

Kalundborg Kommune