Fotocredit: Myka / Maanen - Søren Kristoffer Kløft

KORA – dans for de yngste er et treårigt projekt, der med kunsten i hjertet og fagligheden i top aktiverer børn i daginstitutioner i landets kommuner med dans, bevægelse og sanselige oplevelser.

Dansepakker
Med KORA – dans for de yngste får I som kommune mulighed for at tilbyde jeres yngste borgere et unikt dansebesøg af uddannede og højt kvalificerede dansere og koreografer.  Et legende danseforløb, der giver både børn og pædagoger bevægelsesglæde og understøtter fællesskabet i hele gruppen. I dialog med den enkelte kommune sammensætter vi en dansepakke til jeres daginstitutioner. I dansepakken er Dansehallernes KORA-danseforestillinger afsættet, og omkring dem bygger vi mere dans, i form af inspirationsmaterialer eller andre danseaktiviteter, der giver mening lokalt for Jer. På den måde opbygger og udvikler vi i fællesskab kultur for dans.

Forestillinger
I foråret 2020 kan I vælge mellem følgende KORA-forestillinger:

Månen af kompagniet MYKA (for de 0 – 2-årige):
En danseforestilling og sanseligt kunstværksted. I et magisk nat-univers med dansende månelys går vi, i selskab med to dansere, på opdagelse i et trygt rum til lyden af månesus og poetiske nattemelodier. Månen er et interaktivt scenekunstværk på børnenes præmisser, som vækker alle sanser med dans, duft, rekvisitter, lys og musik.
Læs mere

Yem af kompagniet Tiny Dancer (for de 2 1/2 – 6-årige)
En interaktiv danse- og musikforestilling. Vi er på en rejse med en masse bagage – men hvad har vi i kufferterne? Vores hjem?  Hvad vil det sige at føle sig hjemme? Og hvordan kan vi som gruppe føle os hjemme sammen?
Læs mere

Pris
I udgangspunktet køber I som kommune mindst ti KORA-forestillinger til samme målgruppe (vuggestue eller børnehave). Hver KORA-forestilling koster kr. 1.500. Kontakt os gerne, så vi kan tale videre om mulighederne for at sammensætte forløb, der passer netop til jer. 
Kontakt: Projektleder Ulla Gad (uga@dansehallerne.dk), tlf: 3388 8003
 
Om KORA – dans for de yngste
KORA – dans for de yngste er et treårigt projekt, der med kunsten i hjertet og fagligheden i top aktiverer børn i daginstitutioner i landets kommuner med dans, bevægelse og sanselige oplevelser. Det sker gennem danseaktiviteter med fokus på æstetiske processer, leg og kreativitet. Projektets vifte af aktiviteter til både børn og voksne understøtter samtidig udviklingen af inkluderende læringsmiljøer og fællesskabsdannende bevægelseskulturer i daginstitutionerne.
KORA – dans for de yngste løber i perioden 2020-2022 og vil nå ud til 11 kommuner og ca. 10.000 børn og deres voksne.