En sjælden gang får man chancen for at lære sine naboer at kende på en ny måde! Med projektet Dans din Nabo genopliver Kunstnergruppen hello!earth dansens urgamle funktion som socialt mødested. En deltagende og poetisk oplevelse skabt sammen med lokale med udgangspunkt i øjeblikke, hvor bevægelse og fællesskab har betydet noget i vores liv.

Et publikumsskabt kunstværk
Projektet udvikles i perioden frem til sensommeren 2018 gennem en række lokalt forankrede aktiviteter og bevægelsesworkshops, hvorigennem ca.160 mennesker med meget forskellige baggrunde bliver medforfattere til denne unikke oplevelse. En oplevelse som baserer sig på dagligdags de særlige øjeblikke i vores liv. Øjeblikke, som vores kroppe husker, er nu bearbejdet til en poetisk auditiv fælles oplevelse. Et kunstværk, hvor publikum deltager aktivt, og som bliver til en fejring af alt det, vi har til fælles.

Forløbet mundede ud i værket IN IT TOGETHER, som var en del af Close Encounters i april 2019.

Grobund for lokalt fællesskab
Målet med Dans din Nabo er at skabe fællesskab mellem mennesker med forskellig alder, etnicitet, resurser og holdninger. Sammen vil deltagerne opleve en ny og anderledes relation til dans og scenekunst, og forhåbentlig skabe grobund for et styrket fællesskab.
Se mere om Dans Din Nabo her

Om hello!earth
hello!earth har sammen skabt over 15 forskellige værker. De har turneret over det meste af verden med deres interaktive og bruger-inddragende performances og installationer. hello!earth insisterer på, at kunsten er et rum, hvor der er plads til store og skrøbelige visioner.
hello!earth

co-produceret af Bora Bora og Dansehallerne / Støttet af Statens Kunstfond
Aktiviteterne på Vesterbro er desuden støttet af Nordea-fonden, Tá fat om dansen og Københavns Kommune.