Billetkontoret i Dansehallerne / Foto: Søren Meisner

I sæson 17/18 har vi sceneaktiviteter rundt omkring på forskellige venues i hele København. De fleste billetter er til salg via teaterbilletter.dk, og du finder link til billetkøb i vores online kalender.
Dansehallerne har ikke et fysisk billetkontor. Der kan købes billet en time før forestilling i vores mobile billetsalg på spillestedet.

Dansehallernes billettelefon
Ring på vores billettelefon på tlf: 3388 8008, hvor du kan træffe os på hverdage (man – fre) mellem kl. 13-15 samt i timen før forestillingsstart.

Se mere nedenfor vedrørende DH Gavekort, rabatordninger og refundering af billetter.

  • DH Gavekort

  • Rabatordninger

  • Refundering og ombytning

Glæd med et gavekort
Med et gavekort til en forestilling i Dansehallerne, giver du en mindeværdig oplevelse.
Du kan købe gavekort til en eller flere af de mange forestillinger, Dansehallerne præsenterer. Gavekortet bliver pakket ind i en fin gaveæske og pose klar til at forære væk.

Hvordan købes et gavekort
For at købe et gavekort skal du skrive til os på info@dansehallerne.dk med info om, at du ønsker at købe et gavekort. Oplys navn på den, der skal have gavekortet samt beløbet. Herefter aftales det, hvornår du kan kan komme og hente gavekortet på vores administrationskontor på Regnbuepladsen 7 i København. Gavekort kan desværre ikke bestilles online.

Har du modtaget et gavekort
Gavekortet kan benyttes til alle Dansehallernes forestillinger.

Når du har valgt den ønsket forestilling, kan billetter reserveres på billet tlf. 3388 8008 (hverdage kl. 13-15) eller billet@dansehallerne.dk (skriv ”gavekort” i emnefeltet”).

Betingelser
Gavekortet er gyldigt 3 år fra købsdato. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. Dansehallerne tager forbehold for udsolgte eller aflyste arrangementer.
Restbeløb på mindre end 50 kr. udbetales kontant.

Se udvalget af forestillinger her

Dansehallerne ønsker dig rigtig god fornøjelse.

For børn og unge
Er du under 25 år, kan du få rabat på billetter på Teaterbilletter.dk.

Vær opmærksom på, at der kan gælde andre regler, såfremt der er gæsteforestillinger i huset med andre billetsalgsordninger.

For skoleklasser

Det kan bedst betale sig at købe ungdomsbilletter via teaterbilletter.dk, til 40 kr. pr. stk (ved køb af min. 6 billetter).

Hvis du ønsker at købe mere end 16 billetter til en forestilling eller betale med EAN-nummer, kontakt venligst billetkontoret på tlf. 3388 8008 (hverdage 13-15).

Refundering
Købte billetter via Teaterbilletter refunderes ikke, undtagen i tilfælde af aflysning. Forsendelses-, betalingskort- og billetgebyr refunderes ikke, hvis forestillingen aflyses. Læs mere i Teaterbilletters Købsbetingelser.

Ombytning
Billetter købt på Teaterbilletter.dk kan ombyttes mod gebyr til samme forestilling en anden dag og senest 7 dage før forestillingen, såfremt der er ledige pladser og arrangøren godkender ombytningen. Sidstnævnte varierer fra teater til teater. Kontakt Billetten A/S eller kontakt  Teaterbilletter og hør om dine muligheder.