Kedelhuset Foto / Anne Mette Berg

I Dansehallerne arbejder vi intensivt på at udvikle vor organisation og vort arbejde, således at vi på bedste måde kan fungerer som en samlende hub for kunstnere, som arbejder med koreografi og for et bredt og mange facetteret publikum. Vi skal understøtte kunstnernes behov for kollegiale møder, kompetenceudvikling, kunstnerisk produktion og forskning samt publikums behov for kunstneriske erfaringer og oplevelser.

For at lykkes med dette flytter vi ind i nye lokaler i Kedelhuset i Carlsberg Byen, midt i København. Der flytter vi ind i efteråret 2018. Dansehallerne kan da byde alle interesserede velkommen i lokaler, som er direkte tilpasset koreografisk scenekunst og nye interaktive forestillingsformer.

Forårssæsonen 2017 kommer til at være vor sidste i de nuværende lokaler. Eftersom disse skal delvis ombygges og nedrives, kommer Dansehallerne til at have et ”hjemløst år fra efteråret 2017 til sommeren 2018. Det skal vi fejre gennem en intensiv c/o virksomhed i København og andre steder i landet. Dansehallerne skal forsat tilbyde fantastiske muligheder for nye kunstneriske oplevelser. Et udfordrende, spændende og altid velkommende mødested.

Dansehallerne skal som national platform indtage en ledende rolle indenfor ny koreografisk scenekunst i Europa.